Sorteer op
 • Texeler Soezzz Organic- duurzaam wol kussen
  Texeler Soezzz Organic- duurzaam wol kussen

  TEXELER SOEZZZ ORGANIC HOOFDKUSSENLuxe hoofdkussen met een tijk van een wollen vacht, met een vleugje Kasjmier. Gevuld met veerkrachtige, scheerwollen bolletjes.

  Eigenschappen Texeler wolDe wol in dit Soezzz Perfection kussen is…

  € 115,00
 • Texeler Soezzz Perfection kussen -wol
  Texeler Soezzz Perfection kussen -wol

  TEXELER SOEZZZ PERFECTION HOOFDKUSSENPrachtig hoofdkussen gevuld met wol van Texeler , de fabrikant van dekbedden en hoofdkussens op Texel. Doordat de schapen in het ruige weer op de wadden buiten staan heeft de wol bijzondere…

  € 89,00

Texeler hoofdkussens

De befaamde wollen kussens van het mooie eiland Texel, de zilte zeelucht geeft deze wol zijn prachtkwaliteit.

Texels slaapcomfort

Het eiland Texel wordt gekoesterd door de zon en bespeeld door de wind. Dit ongerepte natuurgebied vormt de bakermat van een uitzonderlijk ras stamboekschapen. Vraagt u naar het belangrijkste stokpaardje, dan zult u het eensgezind te horen krijgen.Texeler is het meest trots op de ‘Texelaar’. Het eigen stamboekschaap, dat zo’n belangrijke stempel drukt op het beeld van het eiland. Wereldwijd bekend om de superieure eigenschappen van de wol.

Natuurlijke ventilatie

De natuur is een wonder op zich, daar kunnen wij niets aan verbeteren. Zij heeft ervoor gezorgd dat de vezels van de beschermde schapenvacht zo licht zijn als een veertje. En dat de wol van nature ventileert en isoleert. Dát is het geheim van het unieke, Texelse slaapcomfort.

Wol voor een goede gezondheid

Anti-reumatisch

Anti-reumatisch Bij de Texelse bevolking is het al eeuwen bekend. Wie last had van reuma, spierpijn of gewrichtspijn legde zich te ruste tussen de ruwe schapenwollen vachten. De heilzame kracht van lanoline (wolvet) die zich in de wol bevindt, tezamen met de weldadige warmte, deden hun werk. Na een kortstondige slaap was de pijn verdwenen. Tot op de dag van vandaag beschikt wol over die helende en natuurlijke krachten.

Anti-allergisch

Schimmels hebben weinig kans als het gaat om producten van wol. Schimmels hebben namelijk warmte nodig en een relatieve luchtvochtigheid (75%) in een omgeving met stilstaande lucht. Omdat wol de relatieve luchtvochtigheid zelf reguleert, zal er geen klimaat ontstaan waarin schimmels zich kunnen ontwikkelen.

© 2008 - 2024 PillowsOnline | sitemap | rss