Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Hoeslakens

Wij bieden hoeslakens van verschillende typen doek -jersey in zn fijnste kwaliteit maar uiteraard ook 100% katoen met een fijne percal binding. Let op de toepassing/hoekhoogte - is het hoeslaken bestemd voor een dik matras (hoge hoek) of voor een topdekmatras (lage hoek)? of zit er ook nog een split in of zelfs 2 splitten, we hebben het allemaal.

hoeslakens van jersey zijn rekbaar en daardoor geschikt voor meerdere maten matrassen, bijvoorbeeld 90 en 100 breed en 200, 210 en 220 lang valt binnen 1 maat. De overige materialen zoals katoensatijn, perkal, zijde, wol en tencel zijn echt in vaste maten. 

De eigenschappen van de materialen zorgen voor warm of koeler slapen; flanel en ook jersey zijn iets dikker en daardoor isolerender, zijde, katoensatijn, tencel en wol zijn glad en luchtig en zorgen voor een goede afvoer van warmte en vocht. 

Onze leveranciers bieden voor elk wat wils.Leveranciers: Bella Donna, Dommelin, Lysdrap, Emperior Silk zijde Nightkiss, Damai, Beddinghouse, Jeanette Vite, B-sensible .

Waterdichte matrasbeschermer

De hoeslakens en complete matrashoezen van Jeanette Vite en B-sensible zijn waterdicht, anti allergisch en bedwants, huisstofmijt dicht.  

© 2008 - 2023 PillowsOnline | sitemap | rss