per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 23 resultaten
  • 1
  • 2

daunylogowit.jpg

Dauny Premium donsdekbedden

De Dauny dekbedden worden gemaakt door het Zwitserse Billerbeck, een specialist met tientallen jaren ervaring in het maken van dekbedden met Zwitserse precisie.

Dauny - Een groot Zwitsers merk
Een goed merk doet ons emotioneel wat. De ervaring leert ons, dat klanten bereid zijn voor een goed merk meer te betalen. Ze verwachten dan ook echter een betere kwaliteit voor hun geld. Wat dat betreft is de positie van Dauny optimaal. Wat materiaal en verwerking betreft is er niets beters op de markt. Enkele belangrijke 5-sterren hotels zijn er trots op dat zij de bedden in hun suites met Dauny dekbedden en kussens uitrusten. Deze luxe wereldwijd bekende hotels waarderen de waarde en uitstraling van het merk Dauny. Van een merk verwacht men natuurlijk ook een constante kwaliteit. Dauny wordt in Zwitserland geproduceerd en de kwaliteitscontrole vindt geheel naar Zwitserse maatstaven plaats.Tevens is Dauny lid van VSB (Verband der Sweitzer Bettwaren) zij garanderen dat het gebruikte dons diervriendelijk gewonnen is- geen levende pluk!-

Dauny - alleen grootvlokkig dons 
Belangrijker dan het donsgehalte is het volume van het gebruikte dons. Waarom? Grootvlokkig dons isoleert beter, d.w.z. het zorgt voor een voortdurende compensatie van warm/ koel en van vochtig & droge lucht en zorgt zo voor een ongeëvenaard behaaglijk gevoel. Bovendien heeft dit dons een hogere vulkracht. Het dekbed kan daarom met minder dons worden gevuld wat tot gewichtsafname leidt. De slaper krijgt nooit een verstikkend gevoel, het dekbed drukt niet en voelt luchtig aan: een belangrijke factor voor een diepe, gezonde slaap. Het slotargument: grote donsvlokken gaan aanmerkelijk langer mee en worden minder snel geplet.

Dauny Dekbedden -Vulkwaliteiten 
Dauny is een hoogwaardig merkproduct waarvoor wij alleen het allerbeste materiaal voor de diverse prijscategorieën gebruiken. De grondstoffen worden van zorgvuldig uitgekozen leveranciers in Europa betrokken. Het dons en de veren komen van goed gevoede, volgroeide dieren. Deze dons vult goed en zijn behaaglijk zacht - geselecteerde natuurproducten voor een verkwikkende, gezonde slaap.

Het dons 
Het ene ganzendons is het andere niet. Hoogwaardig ganzendons zorgt dankzij de uiterst fijne haartjes en miljoenen kleine luchtkamertjes voor een optimaal slaapklimaat. Hoe beter de kwaliteit van de donsvulling, des te geringer kan het vulgewicht zijn. Want niet de vulhoeveelheid, maar de vulkracht bepaalt de mate waarin de lucht wordt vastgehouden en daarmee het isolerend vermogen. 

Voor de Dauny-dekbedden wordt uitsluitend nieuw, zuiver, Europees ganzendons met grote donsvlokken gebruikt, voor kussens uitsluitend natuurzuiver dons en veertjes van ganzen en eidereenden. Het spreekt vanzelf dat de dieren vrije uitloop hebben en niet levend worden geplukt.

Tijken met San Pro Care, een vochtafdrijvende finish en het Nomite label worden door de gehele collectie gebruikt.

Een werkelijk uniek artikel zijn de Eiderdons dekbedden, gevuld met handgeraapte dons van de Eidereend in IJsland.

© 2008 - 2024 PillowsOnline | sitemap | rss