Sorteer op
 • Aabe Orion deken-merino 420gr/m2
  Aabe Orion deken-merino 420gr/m2

  AABE ORION DEKEN heerlijke zachte en lichte deken van Merinowol gemaakt door AabeDe Merinowol is afkomstig van een van de bekendste schapenrassen in de wereld namelijk het Merino schaap. De wol wordt over het algemeen geprezen…

  € 292,50
 • Aabe Novum deken -500 gr/m2
  Aabe Novum deken -500 gr/m2

  AABE DEKEN TYPE NOVUMHeerlijk ouderwetse deken van Aabe, de kwaliteits dekens van Nederlandse origine.

  Kwaliteit : Novum
  Samenstelling: 100 % Scheerwol
  Gewicht : 500 gram/m2
  Afwerking : 4 zijden band2 kleuren: blauw en camel

  € 227,95
 • Aabe Promesse deken-600gr/m2
  Aabe Promesse deken-600gr/m2

  AABE PROMESSE DEKENHeerlijk ouderwetse kwaliteits deken van het beroemde Nederlandse Aabe.

  Niet alle wol mag “zuiver scheerwol” worden genoemd. Alleen de direct verwerkte, eerste schering van gezonde levende schapen krijgt…

  € 288,30
 • Brun de Vian- Tiran deken Phenix 85% lamswol
  Brun de Vian- Tiran deken Phenix 85% lamswol

  BRUN DE VIAN -TIRAN DEKEN PHENIX -extra dikke winterdeken van 85% lamswol en 15 % schapenwol - bewerkt met een uniek stoomproces dat de wol extra volume geeft.

  materiaal: 85 % lamswool 15% schapenwol

  herkomst wol- New Zeeland en…

  € 333,00
 • Brun de Vian - Everest - 90% Cashmere deken
  Brun de Vian - Everest - 90% Cashmere deken

  BRUN DE VIAN- TIRAN EVEREST DEKENde warmste cashmere deken uit de collectie van Brun de Vian- zacht, luxe, soepel en warm.

  De Prachtige zachte double face tinten zijn tijdloos.

  90% cashmere superfin - superlicht kasjmier, soepel…

  € 2.016,00
 • Kayori Shizu laken 240 x 280 wit
  Kayori Shizu laken 240 x 280 wit

  KAYORI SHIZU LAKEN WITSlapen onder het Kayori perkaal katoenen laken is heerlijk. Het blad geeft je een lekker fris en krokant gevoel. Heerlijk verkoelend tijdens de hete zomeravonden. Kayori lakens zijn gemaakt van biologisch…

  € 59,95
 • Bella Donna Zomerdeken- Tencel
  Bella Donna Zomerdeken- Tencel

  Bella Donna Zomerdeken- heerlijk fris de zomer door

  Fantastische Zomerdeken met Klimaatconcept, door deze samenstelling blijft het heerlijk fris en behaaglijk in bed.

  kleur: 0114 wolwit -0701 grijs - 0215 lichtantraciet - 0528…

  € 119,00

Dekens

AaBe is al sinds mensenheugenis bekend om zijn 100% zuivere scheerwollen dekens. Aabe, de oudste textielfabriek van Tilburg, doet van zich spreken door een mooie, jonge collectie dekens en plaids. Behaaglijk als de beddendeken van vroeger, voor het binnen- en buitenleven van nu.

Wie veertig-plus is, moet zich de tijd van vóór het dekbed nog kunnen herinneren: de tijd dat elk Nederlands bed strak gedekt was met lakens en een wollen deken. Die deken was vrijwel zeker van het merk Aabe, de oudste textielfabriek van textielstad Tilburg en de enige die dekens maakte. Het is een type bedbedekking dat de laatste decennia ’s wat aan populariteit heeft verloren maar op de weg terug is. De wollen dekens zijn milieuvriendelijk en uitermate veilig in gebruik en verschaft bovendien het hoogste comfort. De holle structuur van wol zorgt voor een goede isolatie en luchtdoorlating.
Door de natuurlijke aard van de grondstof en het gebruik van uitsluitend natuurlijke kleurstoffen, zijn de dekens ook volledig recyclebaar. AaBe heeft een assortiment dekens van verschillende type wol en andere grondstoffen.

Brun de Vian Tiran is een Frans familiebedrijf gespecialiseerd in het maken van de mooiste dekens van de mooiste natuurlijke materialen. in combinatie met een fris laken geeft een cashmere of wollen deken een fantastische isolatie met geborgen gevoel van het gewicht van de deken. 

© 2008 - 2024 PillowsOnline | sitemap | rss