Sorteer op
 • Cassenz Monaco latex hoofdkussen
  Cassenz Monaco latex hoofdkussen

  Cassenz Monaco latex hoofdkussen

  Natuurlijke vormKussens zijn er in vele maten en uitvoeringen. Meestal zijn kussens gevuld met dons of synthetisch materiaal en zijn ze uitgevoerd in de maat 60 x 70 cm. De maat van het Cassenz…

  € 139,00
 • Cassenz monaco kussensloop
  Cassenz monaco kussensloop

  Cassenz Monaco Kussenslopen- speciaal gemaakt voor deze latex hoofdkussens-perfect fit

  per stuk verpakt

  Materiaal: katoen

  2 maten: 7/11 cm of 13/15 cm

  kleur: wit

  € 22,95
 • Cassenz Monaco moltonsloop
  Cassenz Monaco moltonsloop

  Cassenz Monaco Moltonsloop

  moltonslopen t.b.v het Cassenz Monaco kussen zorgen ervoor dat je nog langer van het kussen kan genieten. Deze zorgen voor wat extra bescherming van het kussen en houden het kussen langer…

  € 17,50
 • Cassenz Toronto hoofdkussen
  Cassenz Toronto hoofdkussen

  Cassenz Toronto hoofdkussen

  Een heerlijk visco-elastisch hoofdkussen van zeer luchtdoorlatend schuim met een extreem open celstructuur. De ”Toronto” biedt een perfecte ondersteuning voor je hoofd en nek.

  Dit kussen is In…

  € 169,00
Sorteer op

Cassenz hoofdkussens - 

Vrijwel iedereen heeft een hoofdkussen, en slaapt op zijn eigen manier. Daarom zijn er verschillende soorten hoofdkussens.

Slaap je op je zij, dan is een stevig  of iets hoger hoofdkussen prettig. Ben je een buikslaper, dan past een dun en zacht kussen beter bij je. En slaap je op je rug, dan is een kussen met een natuurlijke kromming ideaal. Hij ondersteunt je ruggengraat en zorgt voor een natuurlijke houding.

Is je slaap je lief, bezuinig dan niet op een hoofdkussen. Je slaapt er beter, dieper en langer door. Een hoogwaardig kussen maakt echt het verschil tussen goed en slecht slapen.

© 2008 - 2023 PillowsOnline | sitemap | rss