Sorteer op

Tencel Dekbedden

Tencel is een vezel gemaakt van eucalyptus boomvezels. 

Zacht en Koel dekbed

Tencel voelt fantastisch aan. Het is niet plakkerig omdat het vocht makkelijk afvoert en voelt daardoor koel aan. Tencel is zo zacht als zijde en net zo sterk als polyester.

Een mooie eigenschap van Tencel is dat vocht zo goed in de vezel wordt opgenomen en dat bacteriën zich niet thuis voelen in Tencel. Dat maakt het dus heel geschikt voor stoffen die je dicht op je huid draagt.

Je kunt Tencel wassen en drogen op dezelfde manier als katoen.

Ervaar Luxe en Comfort: De Voordelen van een Tencel Dekbed

Tencel dekbedden hebben de laatste tijd de slaapwereld veroverd en met goede reden. Deze innovatieve dekbedden, gemaakt van natuurlijke vezels afgeleid van eucalyptushout, bieden een scala aan voordelen die zowel je slaapervaring als het milieu ten goede komen. Ontdek waarom een Tencel dekbed een slimme keuze is voor wie op zoek is naar luxe en comfort in één.

1. Natuurlijke Zachtheid voor Een Hemelse Slaap

Een van de opvallende voordelen van een Tencel dekbed is de natuurlijke zachtheid van de vezels. Deze dekbedden voelen zijdezacht aan op de huid, waardoor je een luxueus gevoel ervaart wanneer je onder de dekens kruipt. De vezels zijn bovendien hypoallergeen, wat zorgt voor een comfortabele slaapomgeving, vooral voor mensen met een gevoelige huid.

2. Ademend Vermogen voor een Gereguleerde Temperatuur

Tencel staat bekend om zijn uitstekende ademende eigenschappen. Het dekbed reguleert op natuurlijke wijze de temperatuur door vocht effectief af te voeren, waardoor je koel blijft in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Dit zorgt voor een optimaal slaapklimaat gedurende alle seizoenen.

3. Milieuvriendelijk en Duurzaam

Een belangrijk voordeel van Tencel dekbedden is hun milieuvriendelijke karakter. De productie van Tencel omvat een gesloten productieproces, waarbij het gebruik van oplosmiddelen wordt geminimaliseerd en het waterverbruik laag is. Het resultaat is een duurzaam dekbed dat niet alleen vriendelijk is voor je slaap, maar ook voor de planeet.

4. Anti-allergene Eigenschappen voor Een Gezonde Nachtrust

Dankzij de natuurlijke afweer van Tencel tegen bacteriën en allergenen, zijn deze dekbedden ideaal voor mensen met allergieën. Ze helpen allergische reacties te verminderen, waardoor je kunt genieten van een gezonde en ongestoorde nachtrust.

5. Lichtgewicht en Makkelijk te Onderhouden

Tencel dekbedden zijn opmerkelijk lichtgewicht, waardoor ze gemakkelijk om je heen vallen en je toch warm houden. Bovendien zijn ze eenvoudig te onderhouden, omdat de vezels minder gevoelig zijn voor kreuken en eenvoudig kunnen worden gewassen.

6. Stijlvol Design voor Een Verfijnde Slaapkamer

Naast hun functionele voordelen voegen Tencel dekbedden ook een vleugje stijl toe aan je slaapkamer. Met eigentijdse ontwerpen en een luxe uitstraling zijn ze een aanvulling op de esthetiek van je slaapruimte.

Investeer in Je Slaapcomfort met Tencel

Kortom, een Tencel dekbed biedt een harmonieuze combinatie van luxe, comfort en milieubewustzijn. Door te kiezen voor een Tencel dekbed investeer je niet alleen in je eigen slaapcomfort, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

© 2008 - 2024 PillowsOnline | sitemap | rss