per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 41 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Silvana Kussens

Bij Pillowsonline vindt u alle Silvana kussens en uiteraard de Silvana Support neksteun hoofdkussens

Silvana geloofd dat ieder mens een goede nachtrust nodig heeft om gezond te kunnen leven. Daarom doen zij er alles aan om hun slaapproducten nog beter te maken. Met een persoonlijke keuze kan iedereen nu lekker slapen en dus de dag vol energie beginnen.

Kussen kiezen? gebruik de Silvana kussenkiezer .

Silvana hoofdkussens: voor optimaal comfort

Als je eenmaal een Silvana hoofdkussen hebt uitgeprobeerd wil je nooit meer anders. Welke variant je ook kiest, je nek en hoofd worden door de unieke vorm optimaal ondersteund tijdens het slapen. Silvana maakt hoofdkussens voor elk type slaper, namelijk de rugslaper, zijslaper en buikslaper. Daarnaast zijn alle soorten kussens in diverse hardheden verkrijgbaar. Door de speciale Sanitized® behandeling blijft elk hoofdkussen hygiënisch schoon en is je beddengoed huisstofmijtwerend.

Silvana Support kussen

Met een Silvana Support hoofdkussen haal je het klassieke, nekondersteunende kussen van Silvana in huis. Deze is verkrijgbaar in zes varianten, van extra zacht tot extra stevig. ondersteunt met kleuren van rood (zacht ) naar Groen (stevig)  Dit kussen is geschikt voor buik-, rug- en zijslapers- afhankelijk van het gekozen type. Het beschikt over een speciale neksteun en is uitgevoerd met een katoenen tijk. Daardoor voelt hij altijd fris en natuurlijk aan. De Silvana Support Grenat Rood - is heel erg zacht -geschikt voor kinderen of buikslapers, de Silvana Support Saphir Oranje is geschikt voor mensen met een slanker postuur op een zacht matras, de Silvana Suppport Emerald -paars en de Silvana Support Fluorine blauw zijn de meest verkochte in deze serie kussens - ze zijn niet zacht en niet stevig. De Silvana Support Cristal geel en de Silvana Support Larimar groen zijn de stevigste kussens in deze serie en zijn geschikt voor zijslapers met een wat breder postuur (bredere schouders)  en die op een wat steviger matras slapen. 

U ontvangt bij ons een passende Silvana moltonsloop bij de Silvana Support kussens.

Silvana Support Royale

Wie nóg luxer wil slapen kiest voor het Silvana Support Royale kussen. Dit hoofdkussen ondersteunt nek en hoofd optimaal, en voelt nóg exclusiever aan. Elk hoofdkussen is gevuld met hoogwaardig, gerecycled Nextlife® dons, bestaande uit 70% dons en 30% veertjes. Dit materiaal is schoon, hypoallergeen en is het meest duurzame vulmateriaal voor een hoofdkussen.

De katoen met bamboe tijk zorgt voor een goede vochtafvoer, terwijl de neksteun de nekwervels zo ondersteunt dat deze ontspannen blijven. In 6 verschillende hardheden verkrijgbaar met corresponderende kleur. 

U ontvangt bij ons een passende Silvana moltonsloop bij de Silvana Support Royale kussens.

Silvana Comfort

Silvana Comfort hoofdkussens zijn zeer aantrekkelijk geprijsd, maar bieden net zoveel keuze als de Silvana Support serie. Het kussen is in drie vakken verdeeld, waarvan het middelste vak wat zachter is. Zo biedt het kussen je de juiste ondersteuning, of je nu op je zij of je rug slaapt. Bovendien blijft de vulling zo mooi op zijn plaats.

Ook hier heb je keuze uit zes varianten, van extra zacht tot extra stevig. Een goede optie als je wel wilt profiteren van de vele voordelen van Silvana hoofdkussens, maar niet de extra ondersteuning van een neksteun nodig hebt.

Silvana Special

Op zoek naar een lekker zacht donzen kussen, een stevig kapok kussen of misschien wel een hoofdkussen met climate control?

Dan vind je jouw ideale hoofdkussen in de Silvana Special-lijn. Ook buikslapers kunnen hier terecht, namelijk voor een extra laag en zacht kussen speciaal voor buikslapers. Daarnaast zijn er ook Silvana Special kussens verkrijgbaar speciaal voor kinderen ( Mijn Eerste kussen en het Start kussen) 

Hoe lang doe je met een Silvana kussen? 

Een Silvana kussen heeft over het algemeen een gemiddelde levensduur van ongeveer 3 tot 5 jaar. Dit is uiteraard afhankelijk van verschillende factoren, zoals de mate van gebruik en de manier waarop het kussen wordt onderhouden. Het is belangrijk om te weten dat de duurzaamheid van het kussen sterk wordt beïnvloed door het gebruik ervan.

Het gebruik van een kussenmolton en een kussensloop verlengt de levensduur van het kussen. Het kussen krijgt minder te verduren van transpiratie vocht en gaat daardoor langer mee. 

Een kussen dat dagelijks intensief wordt gebruikt zal logischerwijs minder lang meegaan dan een kussen dat slechts af en toe wordt gebruikt. Daarnaast speelt ook de manier van reinigen en onderhoud een grote rol in de levensduur van het kussen.

Het regelmatig opschudden en luchten van het kussen zorgt ervoor dat het zijn veerkracht behoudt en langer meegaat. Ook is het belangrijk om het kussen op de juiste manier te reinigen (indien mogelijk) volgens de voorschriften van Silvana. 

 

© 2008 - 2024 PillowsOnline | sitemap | rss