Sorteer op

Silvana Support hoofdkussen

al 40 jaar het meest verkochte neksteunkussen van Nederland. 

alle Silvana Support kussens ruim voorradig: 

Grenat, Saphir, Emerald, Fluorine, Cristal & Larimar

De nieuwe Silvana Support kussens zijn verbeterd op diverse punten: 

  • Neksteun met schoudercontour - betere aansluiting van de nek in zijligging.
  • Verbeterde kwaliteit latex neksteun (WS) - duurzamer.
  • Tijk behandeld met Aegis & Passerelle: actieve bescherming tegen bacterien, schimmels en huisstofmijt, snelle afvoer van vocht, meer zachtheid van het materiaal (tijk).
  • Vakverdeling (3) verbeterd naar 40 x 20 x 40, dit om individuele slaaphouding te verbeteren.
  • Wigvorm - mooi om te zien en functioneel: de vulling blijft beter op zijn plaats.

Gratis moltonsloop voor de bescherming van uw kussen

Wij leveren gratis een Silvana Moltonsloop met schoudercontour mee- deze past perfect om het kussen en zorgt er voor dat het kussen langer in goede conditie blijft- transpiratievocht kan moeilijker bij het kussen komen. 

Silvana Support Kussens: Individuele Ondersteuning voor een Optimaal Slaapcomfort

Silvana, een vooraanstaand merk in de wereld van slaapinnovatie, presenteert met trots hun Support kussens. Deze kussens zijn ontworpen om een op maat gemaakte slaapervaring te bieden, met aandacht voor individuele ondersteuning en comfort. Ontdek waarom de Silvana Support kussens synoniem staan voor gepersonaliseerd slaapcomfort.

Verstelbare Ondersteuning voor Jouw Voorkeuren

De Support kussens van Silvana zijn voorzien van verstelbare binnenvullingen, waardoor je de mate van ondersteuning kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Of je nu de voorkeur geeft aan extra stevigheid of zachtheid, Silvana biedt de mogelijkheid om jouw kussen aan te passen voor een perfecte nachtrust.

Ergonomisch Design voor Natuurlijke Houding

Het ergonomische ontwerp van de Silvana Support kussens bevordert een natuurlijke slaaphouding. Deze kussens zijn zorgvuldig gevormd om de contouren van je hoofd en nek te volgen, waardoor spanning wordt verminderd en een gezonde slaaphouding wordt ondersteund. Dit draagt bij aan een comfortabele en rustgevende nacht.

Hoogwaardige Materialen voor Duurzaamheid

Silvana staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen, en de Support kussens vormen hierop geen uitzondering. De duurzame materialen zorgen ervoor dat je kussen zijn vorm behoudt, zelfs na langdurig gebruik, waardoor je kunt blijven genieten van de ondersteuning die je nodig hebt.

Ademend Comfort en Allergievrij

De Support kussens zijn ontworpen met ademend comfort in het achterhoofd, waardoor de luchtcirculatie wordt bevorderd. Bovendien zijn veel Silvana kussens geschikt voor mensen met allergieën, omdat ze hypoallergene eigenschappen hebben en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Stijlvol Ontwerp voor Slaapkamer Esthetiek

Silvana Support kussens voegen niet alleen comfort, maar ook stijl toe aan je slaapkamer. Met eigentijdse ontwerpen en hoogwaardige stoffen stralen deze kussens een gevoel van luxe uit dat perfect past bij een verfijnde slaapomgeving.

Ontdek de Perfecte Ondersteuning met Silvana

Investeer in de Silvana Support kussens en ontdek de perfecte combinatie van individuele ondersteuning en comfort. Met de mogelijkheid om je kussen aan te passen aan jouw voorkeuren, bieden de Silvana Support kussens een unieke slaapervaring die voldoet aan jouw persoonlijke behoeften.


 

 

ss-kussenkiezerA4_100819.jpg

© 2008 - 2024 PillowsOnline | sitemap | rss