Sorteer op

Castella Clima Balance dekbed

een uniek dekbed met een natuurlijk klimaatregelingsysteem.

Met Clima Balance stellen wij het eerste dekbed met een tweezonesysteem voor: met dons gevulde vakken die zorgen voor de warmte isolatie en unieke klimaatregelingzones die zorgen voor de afvoer van overtollige warmte. Een eenvoudig principe met een verbluffende werking!

Warme lucht stijgt op waardoor al heel snel een persoonlijk microklimaat ontstaat. De unieke klimaatregelingzones voeren overtollige warmte en vocht op natuurlijke wijze snel af zodat er onder het dekbed een persoonlijk en droog microklimaat ontstaat dat tijdens de slaap steeds opnieuw automatisch wordt aangepast. Door deze constante warme luchtstroom kan koude lucht niet onder het dekbed komen en ontstaan er dus geen koude zones.

Je creëert je eigen persoonlijke microklimaat, door deze constante ideale temperatuur slaap je vaster en ontwaak je fitter. Bovendien creeren deze unieke klimaatregelingzones de ideale omstandigheid om met twee personen onder één dekbed te slapen.

De werking van Clima Balance is onderzocht door de gerenommeerde Technische Universiteit Dresden. Uit de resultaten blijkt dat tot driemaal meer vocht wordt afgevoerd. De met Siberische ganzendons gevulde vakken zorgen voor een lichte, aangename warmte, terwijl de klimaatregelingzones het transpiratievocht samen met de overtollige warme lucht afvoeren uit het dekbed. Clima Balance vermindert hierdoor dus oververhitting en transpiratie.

De voordelen van een Clima Balance dekbed:

  • Ideale persoonlijke klimaatregeling,
  • tot drie keer meer vochtafvoer,
  • vermindert oververhitting en transpiratie,
  • buitengewoon comfortabel,
  • ideaal partnerdekbed.

 

© 2008 - 2024 PillowsOnline | sitemap | rss