Vandyck driekamer hoofdkussen zwart label

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende
€ 99,95 (inclusief btw)

Vandyck driekamer hoofdkussen -  zwart label

Het 3-kamer kussen is gevuld met 65% ganzendons en 35% ganzenveertjes. Het kussen bestaat uit 3 delen .De onder- en bovenkant zijn zacht, de kern van witte ganzenveertjes is stevig.  Door deze unieke verdeling in kamers is het kussen stevig, maar voelt door de zachte delen aan de buitenkant toch heel comfortabel aan. Het kussen is door zn stevigheid en hoge vulgewicht vooral geschikt voor zijslapers met een gemiddeld tot groot postuur ( vooral de schouderbreedte telt mee) De stevigehied zorgt voor extra ondersteuning van het hoofd en de nek maar door de buitenste zachte kamers geeft het kussen wel comfort. 

Dit kussen biedt een goede ondersteuning voor de nek en een hoog comfort door de hoge donsconcentraties met veel vulkracht.

Vulling: 

  • boven-en onderkant: 65% zuivere witte ganzendons, 35% kleine ganzenveertjes, 2 x 125 gram 
  • kern: 100% kleine zuivere witte ganzenveertjes, Downpass gecertificeerd - 1000 gram 


Vulgewicht: 1000 + 2 x 125 gram
Tijk: 100% katoen, 21/32, 110/88, 190 gr/m2 met bies afgewerkt

Maten: 60 x 70 cm

Niet wasbaar - Chemisch laten reinigen 

Voor de tijk van het drie kamer kussen zijn dunne katoendraden gebruikt die dicht op elkaar zijn geweven. Hierdoor is de tijk sterk en is de kans dat veertjes door de tijk heen steken klein. Daarnaast hoeven mensen met een allergie voor huisstofmijt niks te vrezen, ook deze huisstofmijt kan niet door de tijk heen.

​Dit product is gevuld met verantwoord & gecertificeerd ganzendons. Dons is duurzaam en heeft een lage impact op het milieu. Ook is het product vrij van schadelijke stoffen (OEKO-Tex). Tenslotte is het door het Duitse TÜV getest op afmeting, isolatie, kwaliteit en dichtheid. Je krijgt 5 jaar garantie op dit product.

downpass label

  • Oeko tex label
  •  
© 2008 - 2022 PillowsOnline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel