Sorteer op
 • Orthopedisch hoofdkussen

  The Pillow Compact - Standaard / Soft
  The Pillow Compact - Standaard / Soft

  The Pillow CompactAl twintig jaar adviseren fysiotherapeuten en artsen dit orthopedisch hoofdkussen als ondersteuning van de behandeling. The Pillow helpt slaapstoornissen, hoofdpijn, nek- en rugklachten te verlichten.

  The Pillow…

  € 119,00 € 89,95
 • The Pillow Normal - met sloop
  The Pillow Normal - met sloop

  The Pillow Normal - met sloop

  Het orthopedische kussen The Pillow onderscheidt zich van anderen door zijn unieke 3-delige vorm. Het kussen is zo ontworpen dat de nekrol zorgt voor de benodigde tractie op de halswervels. Daarnaast…

  € 79,95 € 70,95
 • The Pillow - Travel
  The Pillow - Travel

  The Pillow - Travel

  Het orthopedische kussen bij nek en rugklachten, al ruim 25 jaar lang het beste resultaat. De Travel standard uitvoering is de kleinste uitvoering van The Pillow en is alleen bedoeld voor op reis. Deze…

  € 48,50
 • Orthopedisch hoofdkussen

  The Pillow Extra Comfort - standaard /soft
  The Pillow Extra Comfort - standaard /soft

  The Pillow Extra Comfort hoofdkussen Het orthopedische kussen The Pillow onderscheidt zich van anderen door zijn unieke 3-delige vorm.

  Het kussen is zo ontworpen dat de nekrol zorgt voor de benodigde tractie op de halswervels.…

  € 115,00 € 99,95
Sorteer op

logo-thepillow7.jpg

The Pillow hoofdkussens

Al twintig jaar adviseren fysiotherapeuten en artsen dit orthopedisch hoofdkussen als ondersteuning van de behandeling. The Pillow helpt slaapstoornissen, hoofdpijn, nek- en rugklachten te verlichten. 

The Pillow onderscheidt zich van andere kussens door zijn unieke 3-delige vorm en de kwaliteit van de gebruikte materialen. Het kussen is namelijk zo ontworpen dat de nekrol zorgt voor de benodigde tractie op de halswervels. Daarnaast zorgt het flexibele middenstuk dat de wervelkolom in de natuurlijke S-vorm ligt in rugligging. 
Ook bij de zijligging zorgen de hogere zijdelen ervoor dat de wervelkolom zich in een onbelaste neutrale positie bevindt.

Wetenschappelijk onderzoek in Nederland (publicatie in het Nederlands Tijdschrift voor Fysiotherapie van november 1997), Duitsland en Zwitserland heeft aangetoond dat the Pillow echt helpt.

The Pillow is in drie uitvoeringen te verkrijgen en in 2 hardheden. In onze webwinkel vindt u momenteel alleen de Compact - de kleine variant en de Extra Comfort.

Beoogd gebruik

The Pillow helpt onder andere bij artrose, astma, cephaléa, cervicale artrose, cervicale hernia (pulposis), cervicaal syndroom , cervicobrachiaal syndroom, chronische rugpijn, discopathie, fybromyalgie, morbus Bechterew, morbus Scheuermann, myalgische klachten in het cervicaal gebied, nekwervelblokkade, nekpijn, rugpijn, scoliose, Sjögren syndroom, spanningshoofdpijn, spondylarthrosis, Spondylolisthesis, whiplash.

© 2008 - 2023 PillowsOnline | sitemap | rss