Sorteer op
 • Vandyck Balance Superzacht-1
  Vandyck Balance Superzacht-1

  VANDYCK BALANCE SUPERZACHT-1De Balance-serie heeft een ingebouwde slimme nekondersteuning, want uw hoofd vraagt nu eenmaal om een andere ondersteuning dan uw nek. Geen neksteun tot aan de rand, maar een steun die op het juiste…

  € 89,95
 • Vandyck Balance Zacht-2
  Vandyck Balance Zacht-2

  VANDYCK BALANCE ZACHT-2De Balance-serie heeft een ingebouwde slimme nekondersteuning, want uw hoofd vraagt nu eenmaal om een andere ondersteuning dan uw nek. Geen neksteun tot aan de rand, maar een steun die op het juiste moment…

  € 89,95
 • Vandyck Balance Medium-3
  Vandyck Balance Medium-3

  VANDYCK BALANCE MEDIUM-3De Balance-serie heeft een ingebouwde slimme nekondersteuning, want uw hoofd vraagt nu eenmaal om een andere ondersteuning dan uw nek. Geen neksteun tot aan de rand, maar een steun die op het juiste moment…

  € 89,95
 • Vandyck Balance Stevig-4
  Vandyck Balance Stevig-4

  VANDYCK BALANCE STEVIG-4De Balance-serie heeft een ingebouwde slimme nekondersteuning, want uw hoofd vraagt nu eenmaal om een andere ondersteuning dan uw nek. Geen neksteun tot aan de rand, maar een steun die op het juiste moment…

  € 89,95
 • Vandyck Balance Zeer Stevig-5
  Vandyck Balance Zeer Stevig-5

  VANDYCK BALANCE ZEER STEVIG-5De Balance-serie heeft een ingebouwde slimme nekondersteuning, want uw hoofd vraagt nu eenmaal om een andere ondersteuning dan uw nek. Geen neksteun tot aan de rand, maar een steun die op het juiste…

  € 89,95

VanDyck Balance Hoofdkussens

Deze serie hoofdkussens heeft een ingebouwde slimme nekondersteuning.

Uw hoofd vraagt nu eenmaal om een andere ondersteuning dan uw nek. Geen neksteun tot aan de rand maar een steun die op het juiste moment stopt. In onze Balance serie kiest u uit vijf duidelijk afgebakende stappen qua hardheid, oplopend van zacht naar stevig. Uw ideale kussen zit er dus zeker tussen! De neksteunen zijn gemaakt van zeer duurzame Talalay-latex. Ook bij deze kussens is de tijk behandeld tegen huisstofmijt en bacterien. Voor een extra luxe afwerking is de tijk voorzien van 3D weefsel voor een goede ventilatie.

Vandyck Balance Kussens: Een Melodie van Comfort en Stijl in je Slaapkamer

Stap binnen in de wereld van subliem slaapcomfort met de Vandyck Balance kussens. Deze kussens zijn geen gewoon accessoire voor je bed; ze zijn een harmonieuze symfonie van ondersteuning en elegantie. Ontdek waarom de Vandyck Balance kussens niet alleen je nachten verrijken, maar ook een unieke touch van stijl toevoegen aan je slaapkamer.

Een Dans van Opties voor Jouw Persoonlijke Voorkeur

De Vandyck Balance kussens nodigen je uit om je eigen slaapmelodie te creëren. Kies uit verschillende uitvoeringen, waaronder zacht synthetisch, weelderig dons en veerkrachtig latex. Elk kussen is als een instrument in een orkest, klaar om aan te sluiten bij de unieke symfonie van jouw slaapvoorkeuren.

Ergonomie als Partituur voor Comfort

Laat je hoofd en nek samenvloeien met de harmonie van het ergonomische ontwerp van de Balance kussens. Als een meesterlijke partituur past dit ontwerp zich aan aan de unieke contouren van jouw lichaam, waardoor je geniet van een gezonde slaaphouding en ontwaakt met hernieuwde energie.

Ademende Noten van Frisheid

De Vandyck Balance kussens ademen als een verfrissend muzikaal intermezzo in je slaapkamer. Hun ademende constructie bevordert de luchtcirculatie, waardoor overtollige warmte wordt weggevoerd en vocht wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een constant frisse omgeving, perfect voor een heerlijke nachtrust.

Duurzaamheid als Tijdloze Melodie

Vandyck Balance kussens zijn gecomponeerd met duurzaamheid als kernthema. Deze kussens zijn niet slechts een kortstondige melodie; ze zijn een tijdloos muziekstuk. Hoogwaardige materialen en zorgvuldig vakmanschap vormen samen een symfonie van duurzaam comfort, jaar na jaar.

Stijlvolle Crescendo in je Slaapkamer

De Vandyck Balance kussens voegen een stijlvolle crescendo toe aan je slaapkamerarrangement. Met eigentijdse ontwerpen en een afwerking van topkwaliteit zijn deze kussens als een elegant muziekstuk dat je slaapruimte verheft tot een artistiek toevluchtsoord.

Ontdek de Magie van Balans met Vandyck

Gun jezelf een nachtelijke uitvoering van comfort en stijl met de Vandyck Balance kussens. Elke nacht wordt een unieke melodie, een samenspel van ondersteuning en verfijning. Ontdek waarom deze kussens de dirigenten zijn van perfect uitgebalanceerd comfort en geniet van een symfonie van rust en elegantie.


 

© 2008 - 2024 PillowsOnline | sitemap | rss