Sorteer op

Simmons Beautyrest talalay kussen

 Beautyrest by Simmons talalay hoofdkussens

Unieke Talalay latex kussens van Simmons in de VS !

- Hét alternatief voor de uit de markt verdwenen Dunlopillo Serenity en Dunlopillo Super Comfort  kussens ( Pure Talalay Bliss soft, medium of firm)...natuurlijk materiaal, ondersteunend, ventilerend en anti allergisch.

Talalay latex wordt gemaakt van 100% natuurlijke latex die in een mal wordt gevulcaniseerd - verhit en bevroren waardoor het materiaal blijvend veerkrachtig en ventilerend is.

Simmons levert zijn boxsprings, matrassen en kussens over de hele wereld aan consumenten, hotels en cruiseschepen. 

Een kleine selectie van de hotels waar zij aan leveren: Hilton, Shangri-La, Waldorf Astoria, The Ritz, Wyndham, Mandarin Oriental en vele anderen. 

 

Optimaal Slaapcomfort met Simmons Talalay Latex Hoofdkussens: Pure Luxe voor een Diepe Rust

Ontdek een nieuw niveau van slaapcomfort met Simmons Talalay Latex hoofdkussens. Ontworpen om luxe en ondersteuning te bieden, brengen deze kussens een revolutie teweeg in jouw slaapervaring. Laten we duiken in de ongeëvenaarde voordelen die Simmons Talalay Latex te bieden heeft.

  1. Natuurlijke Zachtheid en Veerkracht: Talalay latex, afkomstig van de rubberboom, staat bekend om zijn natuurlijke zachtheid en veerkracht. Het hoofdkussen biedt een zachte aanraking en behoudt tegelijkertijd zijn vorm voor consistente ondersteuning.

  2. Ademende Eigenschappen voor een Frisse Slaap: Simmons Talalay Latex kussens bevorderen een uitstekende luchtcirculatie. Dit zorgt voor een ademende slaapomgeving, waarin overtollige warmte en vocht effectief worden afgevoerd voor een fris gevoel gedurende de nacht.

  3. Aanpasbaar aan je Slaapstijl: Het latex past zich moeiteloos aan de contouren van je hoofd en nek aan, wat resulteert in een gepersonaliseerde slaapervaring. Of je nu een rug-, zij- of buikslaper bent, Simmons Talalay Latex kussens bieden de juiste ondersteuning.

  4. Duurzaamheid voor Langdurig Comfort: Talalay latex staat bekend om zijn duurzaamheid. Simmons kussens behouden hun vorm en kwaliteit, wat betekent dat je kunt genieten van langdurig comfort zonder concessies te doen aan de ondersteuning.

  5. Natuurlijke Weerstand tegen Allergenen: Latex heeft van nature antimicrobiële eigenschappen, waardoor Simmons Talalay Latex kussens minder vatbaar zijn voor allergenen. Ideaal voor mensen met allergieën en astma.

  6. Eco-vriendelijk en Verantwoord: Simmons zet zich in voor duurzaamheid. Talalay latex wordt op een milieuvriendelijke manier vervaardigd, wat betekent dat je niet alleen geniet van luxueus comfort, maar ook bijdraagt aan een groenere planeet.

Ervaar het verschil dat Simmons Talalay Latex hoofdkussens kunnen maken in jouw slaaproutine. Transformeer je nachten in een oase van comfort en geniet van een diepe, herstellende rust.

Ontdek vandaag nog de perfecte aanvulling op jouw slaapbeleving met Simmons Talalay Latex kussens. Sweet dreams!

© 2008 - 2024 PillowsOnline | sitemap | rss